הזרקת בוטוקס באזור הרכות ובאזור הקרקפת

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

23/11/2016 | 14:55 | מאת: שיר

שלום ד"ר, בת 45. קראתי כי קיימת שיטה שמסייעת להרמת העפעפיים והגבות באופן בו מזריקים בוטוקס גם באזור הרכות דבר שמסייע ללכסון העין וכן הזרקה באזור הקרקפת דבר שמעלה את הגבות והעפעפיים בעוד מספר מילימטרים. האם את מבצעת הזרקות בשיטה הזו ? מה אחוזי ההצלחה? אני שוקלת ניתוח הרמת עפעפיים לאור נפילה קלה של העפעפיים העליוניים אבל רוצה לפני כן לבדוק אפשרות הזרקת בוטוקס אשר יתן מענה לעניין. יש לי נפילה קלה אבל זה מאוד מפריע לי. תודה

05/12/2016 | 13:08 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אפשרות להרים את הגבות על ידי בוטוקס היא מאוד אינדיווידואלית ותלויה במבנה האנטומי של השרירים סביב העיניים. לא רוב ניתן להרים את הגבות בצורה קלה, וכמובם מאוד זמנית. זה בטח לא תוכנית כבקשתך והאפשרת של משיכת העפעף כלפי רקה, כמו שהרבה נשים רוצות אינו ניתן להשגה על ידי בוטוקס אלא במקרים בודדים בלבד.

מנהל פורום מילוי קמטים