עורב להרמת גבות

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

19/11/2016 | 21:32 | מאת: שרית

שלום, בת 45 , קראתי שרופאים רבים מזריקים בוטוקס בשיטת עורב לצורך הרמת גבות שמושכות גם את העפעפיים למעלה . מהי שיטת ההזרקה הזו? האם באמת ניתן להרים גבות ועפעפיים עם בוטוקס ? יש לי נפילה מועטה של העפעפיים ולכן שואלת. מה מידת ההצלחה ומה הסיכונים תודה רבה

05/12/2016 | 13:04 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

הזרקה של בוטוקס בין הגבות, מתחתן ולצידן יכולה לשנות את צורת הגבות. לא תמיד אפשר לקבל בדיוק את הצורה שרוצים ולא פעם מקבלים הרמה מוגזמת של זנב הגבה, שנחשבת היום לסטיגמה של בוטוקס. לגבי עפעפיים , בוטוקס לא יכול להרים עפעפיים בצורה אסטטית ויפה. לעתים הקמה קטנטנה של זנב הגבה, משפרת מעט את העפעפיים. אבל לא יותר מכך.

מנהל פורום מילוי קמטים