שגרת טיפוח - כמה שאלות

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

08/11/2016 | 14:10 | מאת: ליאת

שלום ד"ר לנדאו, אני בת 36, עם נטייה לעור שמנוני ופצעונים לבנים סביב הסנטר, לעיתים גם אדומים וגדולים. אני רוחצת פנים בסבון ומורחת קרם פנים, ופעמיים בשבוע רט אויט. יש לי כמה שאלות: 1. כל כמה זמן עליי לגשת לטיפול פנים אצל קוסמטיקאית, האם השחורים שעל העור מתפתחים לפצעים? אני קצת מוגבלת בכסף ויוצא שכל הזמן העור עם מעט שחורים, פעם בחצי שנה זה מספיק? 2. מה היית ממליצה להוסיף לשגרת הטיפוח והאם כבר יש צורך בגיל הזה בהתערבות - פילינג, בוטוקס? העור נראה לא מקומט. תודה, ליאת

09/11/2016 | 01:21 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

את סובלת מאקנה ועליך לגשת לרופא עור. לא מדובר פה בשגרת טיפול קוסמטי

מנהל פורום מילוי קמטים