חזרת הקמטים והתעבות לאחר הזרקת ארטקול

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

24/10/2016 | 23:03 | מאת: שרון

שלום לפני כעשור עברתי הזרקת ארטקול לקמטים שבין האף לפה מאז הקמט חזר אך מעליו נראות שאריות ההזרקה הקודמת כהתעבות תת עורית האם ניתן להפחית את ההתעבות באיזור ההזרקה הקודמת? האם ניתן לבצע הזרקות נוספות לקמט ובאיזה חומר? תודה

27/10/2016 | 12:30 | מאת: מיכל

הי שרון גם אני סובלת מאותה בעיה אשמח אם תיצרי אתי קשר [email protected]

06/11/2016 | 03:05 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

ארטקטל הוא חומר קבוע ולכן קיימת אי בהירות לגבי האפשרות של הזרקת חומר מילוי אחר מעליו. אם ההזרקה היתה עמוקה, יתכן וניתן למלא את הפגם שנוצר במהלך השנים על ידי חומצה היאלורונית. כדאי לך לגשת להתיעצות

מנהל פורום מילוי קמטים