שאלה לגבי תרכובת קליגמן

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

23/10/2016 | 21:04 | מאת: שירה קניג

היי, שאלה קטנה, רכשתי את תרכובת קליגמן באפריל 2016, אך לבסוף החלטתי להשתמש בה כעת, עולה כי היא טובה ל3 חודשים (עד 6\2016) האם ניתנת לשימוש למרות שפג תוקפה? כמו כן האם כל רופא רשאי לתת את המירשם או רק רופא עור? תודה וחג שמח שירה

31/10/2016 | 11:05 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

השאלה לגבי כשירות השימוש מעבר לתורף התכשיר צריכה להיות מופנית לרוקח שמכין את התרכובת ולא לרופא שרושם את המרשם... כל רופא רשאי לתת כל מרשם, אך רופאים רושמים בדרך כלל מרשמים רק לתרופות שהם מכירים...

מנהל פורום מילוי קמטים