אילו טיפולים יעילים לעור הצוואר

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

06/10/2016 | 12:14 | מאת: יפית

בת 50, נראית מעולה, פרט לעור הצוואר שמאוד מטריד אותי. יש לי 2 קמטים לרוחב, עור מדולדל מעט ושני המיתרים מעט בולטים. שאלותיי: 1.קראתי שטיפולים כמו חוטים או הזרקות נותנים תוצאות מינוריות מאוד ולזמן קצר ובעצם לא ממש יעילים. זה נכון? 2.האם טיפול גלי רדיו יעיל? ומה לגבי שאיבה במכשיר בודי טייט? 3.ני מטפלת בפנים ברולר וקרם הבהרה עם רטין a. זה מומלץ ויעיל גם לצוואר? תודה רבה ושנה טובה

20/10/2016 | 08:37 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

צוואר אכן בעיתי לשיפור. אם מדובר בנפילה משמעותית, הדרך היעילה ביותר, היא ניתוח פנים והצוואר (לא לנתן לנתח צוואר בלבד אם יש לך שומן מתחת לסנטר וקו הלסת, הטיפול הוא בשאיבה או בהמסת שומן. אם הנפילה מינורית, חוטים לחלק הפנים התחתון יכולים בהחלת להוות פיתרון. זמניות- איננה בעיה משמעותית. גם חומיר מילוי ובוטוקס הם זמניים . דרך אגב, גם ניתוח

21/10/2016 | 22:13 | מאת: יפית

טיפול חוטים? שמעתי הרבה דעות והדבר מבלבל... תודה

מנהל פורום מילוי קמטים