מילוי קמטים בים הגבות

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

25/09/2016 | 22:04 | מאת: עדי

היי רציתי לדעת האם אפשר להזריק חומצה הילירונית בקמט בין הגבות במקום בוטוקס? אני מפחדת מבוטוקס ו ומה ההבדל בין בוטוקס ודיספורט? את במרפאתך משתמשת בבוטוקס המקורי? תודה

25/09/2016 | 22:32 | מאת: מירה

כל 3 שנים אני הולכת לרופא שיזריק לי חומצה היאלורונית בין הגבות ..... אבל זה רק בתנאי שיש לך קמטים עמוקים / חריצים עמוקים

26/09/2016 | 11:01 | מאת: עדי

מי הרופא שהזריק לך בין הגבות חומצה הילירונית? ואני אשמח לשמוע את תגובתה של דר מרינה לנדאו מאחר ורופאה אחת אמרה שיש שם הרבה כלי דם ואסור להזריק בין הגבות. מצד שני האם זה יכול ליצור מצב של בליטה בין הגבות ואיך ממיסים את החומצה?

26/09/2016 | 18:09 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אז כולם צודקים כאן. באזור בין הגבות נמצאים כלי דם עורקיים שפגיעה בהם במידה ואיננה מאובחנת ומטופלת בזמן יכולה לגרום לנמק של העור באזור. הסיכוים לכך נמוכים, אבל זה יכול לקרות. זה לא קורה כשמזריקים בוטוקס. האם זה אומר שממש אסור להזריק חומצה היאלורונית שם? לא בהכרח. זו הזרקה שדורשת מיומנות ובהחלט הפצינט צריך לדעת שאיננה נטולת סיכונים.

מנהל פורום מילוי קמטים