עור פנים דק ורגיש בת 33

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

18/09/2016 | 15:32 | מאת: מור

שלום ד"ר אני בת 33, בהירה,עור דק ורגיש..אני מתחילה לראות קמטים בעיקר קמטי הבעה שאני צוחקת ובמצח. שמעתי על הדרמה רולר הבייתי האם את ממליצה על זה ואם כן של איזה חברה ואיזה מחטים. בנוסף האם בגיל הזה את ממליצה שאתחיל להשתמש ברטין A? או שמוקדם מידי?? אני רוצה להתשמש בקרם פנים ללילה שיעשה את העבודה..אשמח להמלצה תודה רבה

20/09/2016 | 13:07 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

הקמטים שאת מתארת הם קמטי מימיקה. קמטים אלה מטופלים בהזרקה של בוטוקס ולא דרמרולר או רטין A. אני ממליצה על טיפולים אלה כדי למנוע הדקקות של העור והתקמטותו עם הגיל, אבל הקמטים שאת מתארת אינם קשורים לכך, אלא לתנועות שריר חוזרות באזור המצח והעיניים (קמטי צחוק)

מנהל פורום מילוי קמטים