דרמה רולר או דרמה פן (מזופן)

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

30/08/2016 | 23:48 | מאת: שלי

שלום לך דר לנדאו, מעוניינת בבקשה לדעת מה יותר יעיל בטיפול בצלקות אקנה הדרמה רולר? או הדרמה פן/ מזופן חשמלי? האם צפוי שיפור בנראות הצלקות בשימוש באחד מהם? שאלה נוספת- איזה חברה מומלצת של הדולר החשמלי? האם אפשר לרכוש רולר חשמלי לשימוש ביתי? רב תודות לך. שלי

04/09/2016 | 12:40 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אין שום עבודה שהשוותה בין השיטות ולכן לא אוכל לענות על שאלתך. אף אחת מהשיטות לא מוחקת צלקות. כמובן שבמכשירים לשימוש ביתי המחוטים הן קצרות ולכן מדובר בשיפור קל בלבד. לא ידוע לי על רולר חשמלי ביתי

מנהל פורום מילוי קמטים