פילינג עמוק- אכזבה!!

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

28/08/2016 | 00:30 | מאת: אנונימית

שלום לך דר לנדאו. עברתי אצלך פילינג עמוק לטשטוש צלקות אקנה לפני כמעט 3 שנים. התוצאות מיד לאחר הפילינג היו מדהימות וכך בערך גם שנה וחצי אחכ. כיום כאילו לא עשיתי פילינג. הצלקות אקנה נראות אותו דבר. הובטח שיפור לזמן ממושך קרוב לעשר שנים. שילמתי הון תועפות על הפילינג הזה וכאילו כלום. מה אפשר לעשות? מאוכזבת מאוד ולא רוצה להוציא עוד הון תועפות על פילינג כזה.

30/08/2016 | 10:40 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

פילינג עמוק נחשב בעולם לטיפול היעיל ביותר לצלקות אקנה בפנים. למרות שהוא לא מוחק את הצלקות, התוצאות שהוא נותן הן משמעותיות יותר מתוצאות המושגות בכל טיפול אחר.

30/08/2016 | 23:13 | מאת: אנונימית

אז איך זה שעכשיו העור נראה כאילו לא עבר שום פילינג? הבנתי שהתוצאות אמורות להשיר זמן רב. עברו סהכ 3 שנים. מה את מציעה לעשות?

מנהל פורום מילוי קמטים