הרמת עפעף שצנח מעט

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

12/08/2016 | 22:25 | מאת: שרי

שלום דר לנדאו, בת 44, מזריקה מעת לעת חומצה הילארונית ללחיים ולקמטים שיורדים מצידי האף לצידי הפה. לאחרונה הבחנתי בצניחה קלה של העפעפיים . כאשר אני מסתקרנת בתסרוקת קוקו גבוה ונוצרת מתיחה חזקה אז הנפילה של העפעפיים נעלמת (בשל המתיחה של השיער) דבר שמשווה לי מראה צעיר הרבה יותר. העניין הוא שנמאס לי מהקוקו ואין ספק שקוקו גבוה מתוח שכזה גורם לי לאי נוחות במהלך היום (זה יפיפה אבל ממש לא נח). עור הפנים שלי נראה. צעיר לגילי וכפי שכתבתי לך אני מתחזקת באמצעות הזרקות של חומצה מעת לעת . מעולם לא הזרקתי בוטוקס. שאלותיי הינן- 1. האם הזרקת בוטוקס יכולה ליצור אפקט הרמה לעפעפיים שנפלו קלות ? 2. האם הדבר נעשה בטיפול אחד? 3. מתי מתקבל האפקט הרצוי (יש לי אירוע בקרוב ולכן אני צריכה לדעת מתי לבצע ההזרקה). 4. האם עלולים להיות סיבוכים כתוצאה מהזרקת ההוא וקס באזור הזה? לציין שאין לי קמטים בכלל באזור העיניים למעט הנפילה הקלה של העפעפיים וקמטי הבעה קלים מאוד במצח . 5. אחת לכמה זמן צריך לחזור על הפעולה? אודה למענה לכל שאלותיי שכן בכוונתי לבצע הטיפול אצלך אבל אני צריכה לדעת מראש למה אני נכנסת . כזאת אני. תודות מראש שרי

14/08/2016 | 12:25 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

בוטוקס אינו מרים את העפיפים. הדרך היחידה שהוא יכול לעשות זאת, זה על ידי הרמת הגבות. ולכן אם יש לך גבות גבוהות, הטיפול הזה יצור מראה לא טבעי ועליך לשקול ניתוח עפעפים. אם הגבות לא גבוהות, ניתן להרימן לרוב על ידי בוטוקס. האפקט נראה אחרי שבוע ונמשך מכסימום 3 חודשים. אך הטיפול קך ושכדאי לנסות.

מנהל פורום מילוי קמטים