שימוש ברטין במינון A 0.05

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

08/08/2016 | 11:29 | מאת: עדי

ד"ר לנדאו שלום, אני משתמשת ברטין במינון 0.05 זה כבר שנה אך אינני מרגישה שינוי. כאשר מרחתי את המינון הנמוך הרגשתי בשינוי. שמתי לב שהפנים שלי עם כתמים חומים בהירים, ומשום מה המשחה לא גורמת לאור אחיד. האם עליי לעשות הפסקה מסויימת ואז להתחיל למרוח שוב? ואם כן, כמה זמן? יכול להיות שהעור שלי התרגל לקרם ולכן אין תגובה?? מה עלול להיגרם לעור עקב חשיפה לשמש בלי מקדם הגנה? רק כוויה?

14/08/2016 | 12:21 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

רטין A גורם בהתחלה לגירוי של העור, אך אחרי כן חלה התרגלות של העור. מומלץ בהדרגה לעלות מינונים, אך לצערי 0ץ05% זה המכסימום שקיים בתכשיר מוכן. ריכושים גבוהים יותר ניתן להשיג דרך מרדם מיוחד מרופא עור והכנה רוקחית. רטין A אינו גורם לכתמים לבנים בעור.

מנהל פורום מילוי קמטים