פס כהה מעל השפה אצל בת 12

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

03/08/2016 | 17:16 | מאת: שרית

שלום רב דוקטור מרינה, קודם כל שמעתי את עזרתך הרבה להרבה אנשים יישר כח! שאלתי היא כזו - בתי בת ה- 12 סבלה מיובש קשה במהלך החורף האחרון. קניתי לה משחה פלקסיטול שעזרה בהדרגה להוריד את היובש. לאחר שהיובש חלף בתי שמה לב כי יש לה פס כהה מעל השפה העליונה (גוון עורה בהיר). מאז היא מתלוננת על כך מאוד מה עוד שהיא עולה לחטיבת הביניים ורוצה לעשות רושם טוב לקראת השנה החדשה. אשמח אם תייעצי איזו משחה יכולה לעזור לבתי? (אני זוכרת שבעבר השתמשתי אני במשחה שנקראת קלוקוט להעלמת צלקת שהייתה לי. האם משחה זו יכולה לעזור לבתי? תודה רבה מראש.

07/08/2016 | 13:24 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לפי הסיפור ומבלי לראות את הילדה, כנראה מדובר בפיגמנטציה פוסט דלקתית. האם בתך כהת עור יחסית?

08/08/2016 | 09:53 | מאת: שרית

לא בתי אינה כהת עור. אינה מורידה שערות באזור זה. היה לה יובש נוראי שחלף לאחר מס' חודשים אך כרגע יש פס דק לאורכה של השפה הכהה יותר מגוון עור הפנים.

מנהל פורום מילוי קמטים