חומצה היאלורונית המסה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

27/07/2016 | 14:46 | מאת: דנה

שלום, השאלה שלי כזו , כמזריקים חומצה היאלורנית, ועבר זמן של 3 חודשים האם אני עדיין יכולה להמיס/להסיר? והאם אפשר להמיס חלק ממנה או כשמורידים חייב להמיס את כל מה ששמו? הוזרק באזור מתחת לעיניים והגיע טיפה ללחי שמתחת לעין. בצד אחד טיפה יותר מהשני. אשמח לתשובה . תודה

07/08/2016 | 13:15 | מאת: דר' מרינה לנדאו

חומצה היאלורונית ניתנת להמסה בכל רקע וגם אחרי חודשים ארוכים. יש הבדל ברגישות החומצות השונטת לאינזים הממיס- בעוד שחלקן מתפרקות מהר ובקלות בהשפעת האינזים, יש יותר עמידיות שדורשות מספר הזרקות. מאוד קשה לדייק ולהמיס רק חלק, אבל תיאורטית- לא אפשרי.

מנהל פורום מילוי קמטים