פילינג בינוני כתוצאה מפגמנטציה בעור הפנים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

17/07/2016 | 15:24 | מאת: רויטל

שלום רב, אני כבת 40 , יש לי כתם גדול במצח שנוצר כתוצאה מפגמנטציה במהלך ההריון האחרון ולא עבר גם לאחר שנים. לאחר ייעוץ עם רופא עור, מרחתי במהלך כל החורף משחת הבהרה, שאכן הבהירה את הכתם, אך כמובן הכתם חזר שוב. הבנתי שיש פתרון של פילינג בינוני, רציתי לדעת 1. האם הוא מעלים את הכתם לחלוטין? 2. מה סדר גודל של מחירים ? סביב 2,000 ש"ח, 5,000 ש"ח או יותר? 3. מה התהליך / ומה זמן ההחלמה?

25/07/2016 | 11:41 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

פילינג בינוני אינו מיועד לפיגמנטציה הורמונלית, מהסוג שאת סובלת ממנה. הוא רק יחמיר את המצב. הטיפול שנתן לך רופא עור על ידי משחת הבהרה הוא הטיפול הנכון.

מנהל פורום מילוי קמטים