שומן עצמי או הזרקות המלצה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

20/07/2016 | 10:58 | מאת: שיינה

שלום רב ,אני רוצה למלא את אזור העיניים והשקעים בעיניים וקצת לחיים וקצת בזוויות האף אני בת 44 ומרגישה ירידה של שומן מהפנים וקצת נפילה קמטים אין לי הרבה בכלל יותר נפילה ,האם שומן עצמי יכול להיות הכי מוצלח שמעתי שלא ככ מתעסקים עם שומן עצמי ולרוב חומצות והאם זה נכון ששומן עצמי זה לכל החיים מה את ממליצה לי לעשות שומן עצמי או הזרקות חומצה תודה לתשובתך והאם גם למצח אפשר למלא עם שומן תודה

21/07/2016 | 20:41 | מאת: לאה

וזה ממש יקר ובעייתי... צריכים לחזור על זה 3 עד 4 פעמים כי זה לא ממש סימטרי ועד שמגיעים לסימטריה משלמים המון כסף

מנהל פורום מילוי קמטים