מילוי חומצה הלרונית לגברים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

16/07/2016 | 12:20 | מאת: שלי

דר' מרינה שלום, בעלי בן 50 עם נפילה בחלק התחתון של הפנים+שקעים באזור לחיים. הוזרק לו רסטילן פרלן 2 וחצי מזרקים (בצידי הפה והאף, במריונטות, באיזור השקעים של הלחיים)התוצאה לא מספקת! הרופאה אמרה שגברים צריכים כמויות גדולות יותר ולכן היא ממליצה על טיפול משלים באיזור קו הלסת להרמת הפנים. תודה

17/07/2016 | 11:54 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לא הבנתי מה השאלה. קרוב לודאי שהרופאה צודקת. אם יש נפילה משמעותית וניתוח להרמת הפנים זו לא אופציה, צריך להמשיך במילוי. שני מזרקים זו כמעת מזערית

מנהל פורום מילוי קמטים