סיבוכים כתוצאה מהזרקה חומצה הילורונית

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

09/07/2016 | 11:47 | מאת: Luiza

לפני חודשיים הזרקתי חומצה הילורונית אצל רונית רפאל לאחר שבועיים בערך הופיעו גושים קשים ברוב הפנים שלחו אותי ל us פנים והתוצאה תהליך דלקתי אני כבר למעלה מחודש מסתובבת עם פנים נפוחות אחרי טיפול בסטראודים ובאנטיביוטיקה ללא כל שיפור אני חסרת אונים לא יוצאת מהבית למעלה מחודש מה הפיתרון אם קיים בכלל האם האנזים המפרק חומצה יש לו תופעות לואי אם הוא מתנגש בחומר אחר בפנים . מה הסיכון ? תודה על עזרתכם אני מיואשת מהמצב .

10/07/2016 | 12:18 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

בהנחה שמה שהוזרק לך זה חומצה היאלורונית, האנזים בהחלט יפרק אותה. יש הבדל ברגישות של חומצות היאלורוניות שונות לאנזים: רסטילן מתפרק במיידי כמעט בעוד לחומצות אחרות דורשות לעתים טיפולי המסה אחדים. בכל מקרה, אם אינך אלרגית לאמזים, הוא נחשב לטיפול מאוד בטוח.

מנהל פורום מילוי קמטים