סקין בוסטר

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

09/07/2016 | 12:15 | מאת: הלנה

דר מרינה שלום,רציתי לשאול מה משמעות של טיפול סקין בוסטר.האם יש הבדל בינו לטיפולים אחרים בחומצה היאלורונית ?

10/07/2016 | 12:15 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

סקין בוסטרס של רסטילן הוא טיפול חדשני לשיפור איכות העור. עם הגיל חלה בעור ירידה בכמות של קולגן והדבר מתבטא בירידה באלסטיות של העור והופעת קמטוטים קטנים בעיקר בעת תנועה, כמו חיוך. על ידי הזרקה של סקין בוסטרס מעלים את האלסטיות של העור, והעור הופך גמיש וזוהר יותר. מדובר לרוב בסדרה של 3 טיפולים חודשיים. ניתן לטפל בסקין בוסטרס בפנם, צוואר, דקולה, גב ידיים.

מנהל פורום מילוי קמטים