מילוי מתחת לעיניים ובוטוקס בצידי העיניים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

06/07/2016 | 10:48 | מאת: תמי

שלום רב יש לי שקעים מתחת לעיניים האם מזרק אחד יכול לתת מענה כי שני מזרקים זה כבר עולה המון ואני מפחדת שאראה מנופחת מדיי כי זה אזור פנים בהשוואה למצח שזה למעלה עוד שאלה לכמה זמן זה מחזיק מילוי מתחת לעיניים ואם זה עושה קצת אפקט של הרמה של הפנים? לתשובתך המלאה אודה.והאם גם בוטוקס בצידי העיניים עוזר להרמת הפנים והלחיים תודה

10/07/2016 | 12:12 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

מילוי שקעים מתחת לעיניים לרוב אינו דורש יותר מ-1 מל' של חומצה היאלורונות (שזה מזרק סטנדרטי. יש גם מזרקים של 0.5 מל' ולכן חשוב לדייק). לעתים כדי לתת מענה ראוי לאזור מתחת לעינים צריך למלא את החלק המרכזי של הפנים ואז כמות החומר הופכת גדולה יותר.

מנהל פורום מילוי קמטים