סטיק הגנה לפנים של סקין גארד

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

20/06/2016 | 22:30 | מאת: פזית

שלום רב ראיתי שיצא סטיק שקוף לפנים שזה בעצם סטיק למריחה שקוף עם הגנה 50 של סקיו גארד האם זה באמת מגן כמו קרם הגנה לבן האם הלבן בקרם הגנה הוא הכי יעיל להגנה מהשמש או שגם סטיק שקוף יכול להגן כמו משחה לבנה אודה לתגובתך(משתמשת ברטאויט ואני די חשופה לשמש מעונינית בהגנה הכי טובה)

28/06/2016 | 17:02 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

תכשירים לבנים מכילים מסננים פיזיקליים (טוטל בלוק" ותכשירים שקופים מכילים מסננים כימיים. וזה לא משנה אם זה קרם או סטיק. מידת ההגנה מפני הקרינה תלויה בפקטור ההגנה שמופיע על התכשיר בתנאי שמורחים כמות תכשיר מספקת- ככפית על עור הפנים והצוואר. עם סטיק קשה למדווד כמות מדויקת

מנהל פורום מילוי קמטים