שאלה לגבי טאוסיאל ושימושיו השונים בפנים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

18/06/2016 | 19:55 | מאת: דנה

שלום דר', רציתי לשאול האם נכון להשתמש באותו חומר/מזרק של טאוסיאל גם למילוי קמטים שבין האף לפה וגם, מספר ימים לאחר מכן, בחומר שנותר , למילוי שקעי ם מתחת לשפתיים (אלו לא קמטים אלא שקעים הקשורים למבנה אנטומי, ואולי לפערים שיצרה ההזרקה הראשונה)?. אני שואלת כי הבנתי שישנם סוגים שונים של טאוסיאל, המיועדים למקומות שונים בפנים. מה יכול לקרות אם משתמשים באותו סוג של טאוסיאל לפונקציות שונות אלו? האם יוצר עיוותים בהזרקה? אודה מאד לתשובתך

20/06/2016 | 10:56 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לכל משפחה של חומרי מילוי יש חומרים בעלי תכונות פיזיקליות שונות במקצת המתאימים לאזורים שונים בפנים. זה לא אומר שחומר יכול ליצור עיוותים, בדרץ כלל זה יותר ענים של כמות החומר הנדרשת בכדי לקבל את אותו האפקט.

20/06/2016 | 16:20 | מאת: דנה

תודה על התשובה. עברו מספר ימים מההזרקה, ואנני מרוצה מהתוצאה, בהיבט שניתן לראות היכן נכנס המזרק באיזור שבצידי השפתיים, ואף מתחת לשפתיים, רואים שם ממש בליטה , מן הסתם של החומר המוזרק, גם שנוגעים חשים בבליטה כמובן. קשה לי להאמין שהמצב ישתנה בקרוב ורציתי לשאול מה ההשלכות של שימוש בחומר שממיס חומצה. מה תופעות הלוואי שלו והסיכונים? ומה טווח ההשפעה- אם מזריקים בדיוק לנפיחות שבולטת, האם זה ממיס רק אותה או מתפשט לעוד מקומות וכד'. אודה לך מאד על תשובה.

מנהל פורום מילוי קמטים