טיפול סקין בוסטר וחומצה הילרואנית

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

25/05/2016 | 07:58 | מאת: שחר

בוקר טוב, עשיתי טיפול סקין בוסטר עשיתי את 3 הטיפולים, לפני כחודשיים וחצי, אך עדיין איני רואה תוצאות מדוע? ושאלה נוספת האם חומצה הילרואנית יכולה להרים קצת את הגבה? תודה

26/05/2016 | 20:05 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לאיזה תוצאות ציםית? סקין בוסטרס משפרים את איכות העור ומעעלים את האלסטיות . כמו כל טיפול רפואי (כולל אקמול לכאב ראש) כל אדם מגיב לכל טיפול בצורה קצת שונה. אכן ניתן להרים מעט את הגבות על ידי הזרקה של חמצה היאלורוניתף רק אם הנפילה נובעת מאובדן נפח הרקמה הרכה מתחת לגבה.

29/05/2016 | 10:27 | מאת: שחר

שלום, מה שציפיתי זה לקבל את מה שהובטח לי בתמורה לסכום ששילמתי, לא ציפיתי לחזור בזמן, אך ציפיתי לראות את עור פני אכן קצת יותר חי ויותר קורן כמו שהובטח לי , לכן שאלתי היתה בהתאם. וכמו שהבהתי אמורים לראות שינויים אם לא בהתחלה, אז לאחר 3 הטיפולים. אני סיימתי אותם ולא ראיתי שינוי משמעותי, עדיין מקווה שיהיה שיפור

מנהל פורום מילוי קמטים