הצטברות חומר בפנים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

04/05/2016 | 08:37 | מאת: יוני

שלום דר , בן 45 שבוע לאחר הזרקה- לאחר הזרקת רסטילן לפנים נוצרו מעין שני גושים קטנים שמורגשים בלחיצה על העור. אין אודם או כאב , אבל התחושה היא כאילו שחלק קטן מהחומר הצטבר בנקודה אחת . כמה זמן ממועד ההזרקה צריך לחכות כדי לבחון האם הגושים התפזרו? האם לעסות את המקום ? מדובר באזור המריונטות. העור באזור הזה מרגיש חזק יותר וצפוף יותר. שואל- מהו פרק הזמן שיש להמתין ? האם פירוק על ידי זריקת נגד הכרחי? האם הדבר עלול לגרום לי לנזק? התחושה היא של קישיון בצד אחד וכמעט לא רואים את זה בעין. אודה למענה תודה

09/05/2016 | 02:09 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לרוב זה לוקח כשבועיים מרקע ההזרקה עד קבלת תוצאה סופית. לא מציעה שתתעסק בעצמך עם האזור המוזרק, פן תכניס זיהום. אם אחרי תקופה זו עדיין אתה חש גבשושיות. מציעה שתפנה לרופא שהזריק לך.

מנהל פורום מילוי קמטים