קרית מוצקין בן צבי 14

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

07/05/2016 | 20:22 | מאת: גבע נאוה

האם ניתן למלא את קמטי ה"פסנתר"או ה"פליסה"שממוקמים בשטח שבין קצה האף לשפה העליונה וזאת מבלי לעבות את השפתיים? תודה, נאוה

09/05/2016 | 02:23 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לא ברור לי כך כך לאיזה קמטים הכוונה. קמטי פליסה הם קמטי צחוק בלחיים. אולי את מתכוונת לקמטים בשפה העליונה? במקרה זה, ניתן לשפר, רק אם הקמטים "מתיחים" (ניתנים ליישור כשנמתחים בען 2 אצבעות). מילוי קמטים אינו מעבה את השפה עצמה (את החלק האדום של השפה). אבל כתלות במספר הקמטים והעומק שלהם, יכול לעבות קצת את החלק העליון של הפה (להבליט אל החלק שבין הפה לנחיריים).

מנהל פורום מילוי קמטים