הכוונה ברכישה ושימוש במקדם הגנה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

26/04/2016 | 12:49 | מאת: שני

שלום דר לנדאו, אודה על הכוונה בקנייה ושימוש במקדם הגנה, על איזה את ממליצה ? האם קרם המשולב עם לחות יעיל ? אם מתאפרים ומורחים אותו מתחת לאיפור האם הוא אפקטיבי ? שמעתי שישנם קרמים בעלי חומרים מסרטנים , מאילו להימנע ? אני בעלת עור מעורב, ויצא להתנסות בכמה וכמה מקדמי הגנה, חלקם היו שומניים מדי ולא נעימים, חלקם עדינים מדי, חלקם משאירים כתמים לבנים... אודה על המלצה על קרם טוב.

01/05/2016 | 12:30 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אני ממליצה לקנות מסנן קרינה של חברה ידועה. ללכת על מסנן רחב טווח עם SPF 30 לפחות. לגבי הסוג הספציפי, צריך לנסות כי זה גכבר ענין של העדפה אישית.

מנהל פורום מילוי קמטים