א סימטריה בלחיים לאחר הזרקה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

28/04/2016 | 08:48 | מאת: סופיה

שלום דר, בת 44, לפני מספר ימים הוזרקה לי לראשונה חומצה הילארונית ללחיים ולקמטים בצידי הפה. כבר למחרת הבחנתי שצד אחד של הפנים שונה מהצד השני במובן זה שבצד אחד של הפנים עצם הלחיים מעוצבת והתמלאה יפה והצד השני נראה ריק למרות שמיד לאחר ההזרקה נראה היה שהוזרקה לו אותה כמות של חומר כמו בצד השני. שאלתי הינה - האם להמתין לביקורת , שבועיים מיום ההזרקה או לגשת כבר עכשיו לרופא שהזריק ? לאחר כמה זמן ממועד ההזרקה ניתן לבצע תיקון של אסימטריה או הוספת חומר מילוי לקמטים שכבר הוזרק להם חומר אבל התוצאה אינה מספקת . מדובר ברסטילן. מיותר לציין שהדבר גורם לי עגמת נפש שכן עובר להזרקה לא הייתה לי בלחיים א סימטריה ועכשיו זה מאוד בולט . אני מאוד אוהבת את התוצאה. בצד שכן התמלא. ממתינה לתשובתך חג שמח

01/05/2016 | 12:48 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אני ממליצה להמתין שבועיים עד שכל הנפיחות יורדת ורק אז להסתכל על התוצאות. חשוב לזכור אם היתה קיימת אסימטריה לפני הטיפול (לשם כך מצלמים לפני הטיפול), כי אסמטריות מולדות לא ניתנות למחיקה .

מנהל פורום מילוי קמטים