מילוי לחיים ומילוי אזור סנטר

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

20/04/2016 | 13:37 | מאת: שרונה

שלום דוקטור יקרה, קודם כל תודה על הפורום זה כל כך טוב לדעת שיש פורום כזה רציני ומקצועי. אני רוצה לעצב את קו הלסת ולמלא קצת אזור לחיים, אציין כי מצבי טוב יחסית (בת 41). שמעתי שיש רופאים שעל מנת לשפר אזורים אלה- מזריקים דווקא באזור עצמות לחיים, לדבריהם במטרה ליצור הרמה גם של לחיים וקו לסת. האם זה נכון, כיוון שעצמות הלחיים שלי יפות ולא רוצה שינוי בהן אלא- בלחיים עצמן ובסנטר. ואשמח גם אם תוכלי לומר מה החומר העדיף למילוי נפח קל, רסטילן פרלן, סטילאג' או חומר אחר? אני קצת מבולבלת מכל החומרים הייתי רוצה לדעת מה עדיף לפני שמזריקים לי חומר זה או אחר ולהיות שקטה. תודה רבה לך.

25/04/2016 | 20:22 | מאת: נתי

הרופא שלי הזריק לי מתחת לעצמות הלחיים כי היו לי שם ממש חורים ושקעים וגם סידר לי את קו הלסת ...גם לי יש עצמות לחיים בולטות ויפות והוא אמר לי שאסור לגעת בהן ...ובקשר לחומר מילוי אל תסכימי שיזריקו לך סטילאג' חומר מזעזע

01/05/2016 | 14:48 | מאת: שרונה

מנהל פורום מילוי קמטים