2 שאלות פוסט אקנה וטיפולים אסתטיים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

11/04/2016 | 13:15 | מאת: אורנית

שלום דוקטור, עור הפנים שלי מלא בנקבוביות פעורות, כתמי אקנה, כתמי פיגמנטציה, צלקות ומעט חורים. אין לי פצעים, רק מה שנקרא פוסט אקנה.יש לי 2 שאלות. א. קיבלתי מרשם מרופאת העור להידרוקינון 4, ascorbic ac 3, retionic ac 0.05, hydrocortisone 1. הרופאה הסבירה לי שאת המשחה למרוח כל לילה ושהיא משחת קסמים בעלת אפקט של פוטושופ לפנים. נשמע לי מבטיח מידי. מה המשחה הזו עושה בעצם לבעיות אותן פירטתי. היא מחליקה את העור? יש בה סטרואידים? 2. בעוד שבוע יש לי תור להזרקת חומצה היאלורונית בלחיים ועוד מקומות בפנים. ערב לפני מותר להמשיך למרוח את המשחה? וביום ההזרקה עצמו בערב לאחר ההזרקה מותר למרוח גם, או שעלול לגרום לחומצה ההיאלורונית לזוז ממקומה?

19/04/2016 | 14:21 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

הידרוקורטיזון הוא סטרואיד. המשחה נועדה לשפר פיגמנטציה אך לא תחליק את העור. ניתן לעבור הזרקות כשמשתמשים במשחה

מנהל פורום מילוי קמטים