דרמה רול סירום ספציפי

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

07/04/2016 | 15:04 | מאת: יוני

קיצרתי את השאלה שמתי לב שלא ענית מצאתי אתר של banish acne scars שמוכר באמריקה האם את מכירה והוא ממולץ ? הוא מביא ערכה של רולר + וויטמין סי שלהם זה הוויטמין Ingredients In Banish Vitamin C Serum: Glycerin, 99.9% Pure Grade L-Ascorbic (Vitamin C) acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Certified Organic Filet of Aloe Vera), hamamelis virginiana extract (made from Certified Organic Witch Hazel) Ferulic Acid, Tocopherol (Vitamin E),Rosa Centifolia (Rose) Flower Water, Rosehip Oil, Grapefruit Seed Extract, citric acid. אפשר להשתמש בסרוס הזה לטיפול בסימני פצעים ? ושימוש ביתי ב 0.5 אפשרי ? תודה מראש

19/04/2016 | 14:10 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אני ממליצה על הרולר 0.5 ממ' זה בסדר. לא על החוצרים. לא בטוח שמה שרשום על הקופסה, זה מה שיש בתוכה...איך נדע? יש על זה אישור FDA או משרד הבריאות?

מנהל פורום מילוי קמטים