צלקות וחטטי אקנה בפנים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

05/04/2016 | 21:55 | מאת: לבנה

שלום. בת 39 וחצי. אני מתעניינת בטיפולי לייזר לפנים בשל צלקות פוסט אקנה. עקב פצעים שיוצאים לסירוגין בפניי, המליץ לי רופא עור ליטול רואקוטן במינון נמוך (3 - 4 כדורים בשבוע 20 מ"ג כדור) למשך שנה. הרופא אמר שנטילת הכדור עצמה תשפר פלאים את מרקם העור ואף את צלקות פוסט האקנה. האם זה כך? האם משחות רטין A שרופאי העור רוקחים יחד עם חומרים אחרים, מועילות ומשפרות משמעותית את מרקם העור ? האם מסייעות בעידון הצלקות ובכלל במרקם העור)

07/04/2016 | 09:16 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אני מסכימה עם הרופא שלך שלפני שמטפלים בצלקות צריך לטפל בפצעי אקנה שיוצרים אותן. רואקוטן משפר את מרקם העור. וכן גם משחות מבוססות רטין A. לצערי אף אחד מהם לא משפר את הצלקות.

מנהל פורום מילוי קמטים