ראוקוטן וחומרי מילוי

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

30/03/2016 | 16:56 | מאת: מיטל

ד"ר שלום רב, תכננתי למלא בחומצה היאלורונית את איזור המריונטות והקמט בין האף לשפה וקצת את איזור הלחיים. בפגישה אצל מומחה לרפואת עור, המליץ לי להתחיל ראוקוטן 20 מ"ג ( 3 כדורים ביום) ושילב עם הטיפול משחת המכילה רטין a. תקופת הנטילה תימשך שנה. אני ממש רוצה וזקוקה להזרקות חומרי המילוי. וברור שבמהלך הנטילה אסור להזריק. לפיכך, ברצוני לדעת האם מותר להזריק ראשית את חומרי המילוי בקמט אף שפה - מריונטות ומעט מילוי לחיים ורק לאחר ההזרקות להתחיל ליטול ראוקוטן. ואם כן, מתי הכי בטוח מיום ההזרקות להתחיל ליטול את הראוקוטן. שאלה נוספת, האם הראוקוטן משפר ולו במעט את טקסטורת העור מבחינת הצלקות והחורים?

07/04/2016 | 08:13 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

ככל אין בעיה להזרקי חומר מילוי בעת נטילת רואקוטן. אבל במקרה שלך המינון של רואקוטן הוא גבוה מאוד- כדור של 20 מג' שלוש פעמים ביום (אלא אם כן התכוונת לשבוע..). במקרה זה עורך צפוי להיות מגורה , אדום ודלקתי ולכן אני לא ממליצה על מילוי במצב זה. האם ניתן לדחות נטילת רואקוטן עד ביצוע המילוי? - מי אני שבלי לראות אותך, ידולה לענות על שאלה זו?

מנהל פורום מילוי קמטים