חומרי מילוי לקו לסת ולחיים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

06/04/2016 | 13:18 | מאת: ליאורה

שלום ד"ר, 1.האם ניתן למלא קו לסת ברדיאס לאחר מילוי קל בסטילאג' מדיום, או האם צריך לחכות תקופה עד שהחומר ייספג? (עשיתי מילוי בסטילאג' אבל אני לא רואה מספיק שיפור. הייתי רוצה למלא עוד את קו הלסת וכן את הלחיים). 2. האם רדיאס הוא חומר פחות עדין מחומצה הילארונית? קראתי שלעיתים נוצרים גושים בעקבות מילוי רדיאס. אני בת 42. אציין כי יש לי נפילה קטנה בלבד באזור הלסת. ובלחיים אני רוצה מעט נפח בלבד. אודה לך על תשובה מפורטת ככל שניתן. יום מצוין ותודה.

07/04/2016 | 09:19 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

ניתן לשלב רדיאס עם חומצה היאלרורונית. גם באזורים שונים וגם באותו האזור. רדיאס לא עושה גושים בדרך כלל. :עדין" זה מושג לא ביולוגי. רדיאס מורכב מקלציום הידרטכסי אפטיטי, שיש לו תכונות ביולוגיות שונות מחומצה היאלרונית. הוא מתאים בהחלט לאזור קו הלסת

07/04/2016 | 21:12 | מאת: ליאורה

חברה אמרה לי שהרופא שלה אמר לה שאי אפשר רדיאס אחרי סטילאג'. אני מעדיפה לסמוך עלייך כיוון שאת נראית לי סופר מקצועית, אני מבינה שלהמלצתך אין כל חשש, הבנתי נכון? תודה וסליחה על הפנייה החוזרת, אני רוצה להרגיש שקטה..

מנהל פורום מילוי קמטים