שימוש בדרמה רולר לסימנים מאקנה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

04/04/2016 | 08:29 | מאת: יוני

שלום, בגיל ההתבגרות סבלתי מאקנה שעברה ממזמן עם כדורים :X כיום הרבה שנים אחרי נשאר לי סימנים אדומים פיגמנטציה מהפצעים הבנתי ששימוש ברולר הזה יכול לעזור למצב הנל זה נכון ? מצאתי אתר של banish acne scars שמוכר באמריקה האם את מכירה והוא ממולץ ? הוא מביא ערכה של רולר + וויטמין סי שלהם זה הוויטמין Ingredients In Banish Vitamin C Serum: Glycerin, 99.9% Pure Grade L-Ascorbic (Vitamin C) acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Certified Organic Filet of Aloe Vera), hamamelis virginiana extract (made from Certified Organic Witch Hazel) Ferulic Acid, Tocopherol (Vitamin E),Rosa Centifolia (Rose) Flower Water, Rosehip Oil, Grapefruit Seed Extract, citric acid. זה נראה לך בסדר מה שהוא מכיל אפשר להזמין את הערכה כזאת ? ועוד שאלה קטנה על הרולר עצמו הבנתי שהרולר שבערכה הוא 0.5 מצד אחד אני קורא באינטרנט שזה לשימוש קוסמטיקאית בלבד ומצד שני באתר שלהם זה מוצר לגיל ההתבגרות בשימוש עצמי שנראה שממש עזר שם למלא ילדים . מצאתי תגובה שכתבת לפני שנה שאפשר להשתמש ב 0.5 בשימוש עצמי אבל אולי משהו השתנה בשנה הזאת שרשום באינטרנט משהו אחר אם יש משהו אחר שמומלץ במקום הוויטמין סי אחרי הרולר אשמח לשמוע ממש סליחה על כל השאלות אני ממש רוצה להזמין ולדעת אם זה בסדר תודה מראש מרינה שבוע טוב !!!!

04/04/2016 | 21:32 | מאת: יוני

מוסיף לשאלה אני רואה פה שחלק עושים את הדרמה רול עם שימוש של רטוויט מה עדיף ? מה ההבדל בין שימוש עם דרמה רולר וויטמין C ולרטוויט מצין שוב שזה לטיפול בסימנים אדומים ולא בקמטים או משהו כזה (פשוט השתמשתי בעבר ברטוויט ולא ראיתי שיפור ממש גדול.) תודהה

מנהל פורום מילוי קמטים