סרום שגרם לי ליובש ממש

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

02/04/2016 | 13:15 | מאת: שני

שלום, קניתי סרום מסויים שגרם לי בצידי האף לאודם יובש ופצעונים קטנטנים שמורגשים ע"י מגע בעור וכן באזור הסנטר בלי אודם אך עם חלקים יבשים במגע. הפסקתי אותו (למרות שהבנתי שזה סרום מיוחד להצערת עור הפנים). מה את מציעה לעשות עכשיו כדי שלא יהיה אודם יובש ופצעונים בחלקים שאמרתי לך? ממש יובש נהיה לי בעור באזורים האלה .. תודה

07/04/2016 | 08:18 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אני מניחה שאת מבינה שבלי לראות אותך, לא אוכל לתת הנחיות טיפוליות. ראדית, הפסיקי שימוש בסרום ומרחי קרם לחות. אם הבעיה לא חולפת, תגשי לרופא עור- תכן ומדובר בסבוראה

מנהל פורום מילוי קמטים