סבון ספטול סקרב לעור הפנים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

10/03/2016 | 01:16 | מאת: שני

בימים האחרונים התחלתי להשתמש בסבון הנל פעם ביום לעור הפנים ( אני מניחה שאת מכירה את הסבון כי רופאים משתמשים בו לחיטוי הידיים), אימי קנתה אותה לשם רחיצה של אזור הכתף לאחר ניתוח שעברה, והחלטתי לנסות להשתמש בו קצת לעור הפנים. אני מרגישה שהוא עושה עבודה טובה, ורציתי לדעת האם זה בעייתי להשתמש בו באזור זה... יש לי עור מעורב ומעט שומני, הנוטה למעט פצעונים... אודה על תשובתך.

14/03/2016 | 13:53 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

שימוש בספטיסול אינו מומלץ לרוטינה לטיפול בעור. הוא מחסל את כל הפלורה הנורמלית של המיקרו-אורניזמים בעור, והופך את העור ליותר פגיע.

מנהל פורום מילוי קמטים