מספר שאלות לגבי סקין בוסטר

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

09/03/2016 | 13:22 | מאת: סיון

שלום ד"ר, האם סקין בוסטר יעיל כאשר יש נפילה קטנה באזור הלסת? האם מספיק טיפול אחד או שצריך מספר טיפולים עוקבים, ומה טווח הזמן הרצוי ביניהם? ובכלל אשמח לדעת האם הטיפול יעיל לאזורים נוספים? תודה רבה

14/03/2016 | 13:52 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

סקין בוסטרס יעילים לפגמי עור, כך שאם הנפילה נובעת מאובדן האלסטיות של העור- זה הטיפול עבורך. אם הבעיה היא בנפילת שריר- סקין בוסטרס לא יעזרו. רופא טוב יודע לומר בזמן היעוץ מה מקור הבעיה. הטיפול בסקין בוסטרס בנוי מסדרה של בדרך כלל 3 טיפולים חודשיים.

מנהל פורום מילוי קמטים