לייזר להסרת פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

26/02/2016 | 19:39 | מאת: אדווה

ראיתי שיש לייזר שיכול להסיר כתמי גיל למשל מהידיים. האם זה טוב גם לפנים והאם זה כואב או שמצריך משחת אלחוש? היש אפשרות להשתמש בלייזר זה גם במפשעות משום מה נוצרה לי שם פיגמנטציה הדגש מפשעות לא הפות. ואם לא באיזו דרך אשר להעלים שם את הפיגמנטציה? רופאה אחת אמרה לי שזה מחיכוך של הג'ינס באזור

01/03/2016 | 12:18 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אם מדובר בכתמי שמש ולא בסוג אחר של כתמים (הורמונליים למשל), לייזר בהחלט יכול לסייע בהורדה שלהם מהפנים. ככל שהכתם כהה יותר והעור בהיר יותר, כך הטיפול יעיל יותר. הטיפול כרוך באי נוחות קלה, אך נסבלת היטב (דומה להסרת שיער). צריך בדרך כלל יותר מטיפול אחד. לגבי המפשעות- לייזר לא עובד שם.

מנהל פורום מילוי קמטים