קשר של המחזור להזרקות

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

10/02/2016 | 19:06 | מאת: ברכי

שלום לך, רציתי לשאול האם יש השפעה של המחזור החודשי על התופעות לוואי של ההזרקות. קראתי באיזה אתר שלפי השלב של המחזור, ככה את עלולה לדמם יותר או שיותר יכאב לך ורציתי לדעת באיזה שלב את הכי ממליצה לעשות את הטיפול כדי שיכאב לי פחות ויהייה פחות סיכוי שירד לי דם ויהייה כחול. תודה רבה.

15/02/2016 | 09:25 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

למרות ש"השמועה" הזו נפוצה, אין לה תימוכין מדעיים. גם ללא מחזור חודשי, הזרקה של חומר מילוי יכולה לגרום לשטף דם שנמשך מספר ימים.

מנהל פורום מילוי קמטים