גודש שנשאר גם אחרי 4 שבועות

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

08/02/2016 | 21:22 | מאת: ענבל

הזרקתי 2 מזרקי L חומצה הילורנית של סטולז' בצדדים של הפה בקמטים העמוקים לפני כ 4 שבועות קיבלתי בבת אחת את כל המילוי, ועדיין יש לי 2 מקומות עם גוש משני הצדדים שעדיין לא נעלמו , המקום היה מאוד נפוח לאחר ושמתי קרח במשך שעתיים ועדיין היה לי נפוח וכחול למחרת..ועדיין אחרי 4 שבועות הגודש שאומנם יחסית קטן לא ירד ואחרי 3 שבועות הייתי בביקורת הרופאה טענה שעם מסז חזק במקום זה יירד, ואין צורך בזריקה אלא אם היה לי שם אבן,זה סוג של תופעת לוואי, מה עושים?

08/02/2016 | 21:26 | מאת: ענבל

למצב של הגודש לא יכול לעזור החומר שמפרק את החומצה ההאלורונית הנקרא- היאלורונידאזה.

15/02/2016 | 09:31 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אני יכולה לחשוב על 2 סיבות: 1. הוזרק לך יותר מדי חומר 2. הגבת לחומר בתגובה דלקתית ארבע שבועות זה זמן מספיק בשביל להבין שזה לא יסתדר מעצמו. היאלורונידאז יעיל בשני המצבים. לפי ניסיוני, סטילאז' עמיד יותר להמסה וכנראה תצטרכי לעבור המסה יותר מפעם אחת.

15/02/2016 | 21:23 | מאת: שפי

מנהל פורום מילוי קמטים