בעיית יובש בשפתיים המציקה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

08/02/2016 | 17:00 | מאת: מאיה

שלום ד"ר יש לי תחושה תמידית של יובש בשפתיים, מזה שנים רבות אני משתמשת בשפתון בליסטקס מספר פעמים ביום (שפותר את הבעיה לזמן קצוב). 1.האם העור מתרגל לליחוח ולכן נוצר מעגל קסמים, כלומר אם אפסיק ללחח הבעיה תיפתר מעצמה? 2. האם את ממליצה להמשיך בליחוח ואם כן באיזה תכשיר? תודה רבה

15/02/2016 | 09:23 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לא אוכל לתת לך יעוץ מבלי לראות אותך. קיימות מחלות שונות שיכולות ליצור יובש בשפתיים, החל מאלרגיה לחומרים שונים (בבליסטקסף במשחת שיניים), דרך מחלות רקמת חיבור כמו מחלת סיוגרן. ממליצה שתפני לרופא עור

מנהל פורום מילוי קמטים