סטילאג ' חומר ממש גרוע ..למה מציעים אותו

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

27/01/2016 | 18:04 | מאת: שרונה

הוזרק לי סטילאג' מתחת לעיניים ובצידי הפה חוץ מגושי חומר ושובלי חומר ותוצאה איומה לא קרה כלום....מדוע ממשיכים להזריק אותו ? כבר הוזרק לי לפני שנה ועדיין זה ממש גרוע!! האם סטילאג ' עם אישור של ה FDA ?

05/02/2016 | 18:20 | מאת: דר' מרינה לנדאו

לסטילאז' אין אישור של FDA. אישור FDA לא נדרש למכירת חומר בארץ. דרוש אישור משרד הבריאות. בתוצאת הזרקה לא טובה יכול להיות אשם החומר ויכול להיות בעיה של הזרקהץ ממליצה שתחזרי לרופא שטיפל בך. סטילאז' הוא חומצה היאלורונית וניתן להמסה גם שנה ויותר לאחר ההזרקה.

מנהל פורום מילוי קמטים