פיסול אף לתיקון קטן

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

03/02/2016 | 20:18 | מאת: יעל

שלום רב 1. האם ניתן להזריק לאף חומצה הילארונית בפעם הראשונה (כדי לראות שנראה בסדר), ולאחר שהחומר יתמוסס כמעט לגמרי - בהזרקה השניה - להזריק רדיאס? או שצריך לחכות שהחומצה תמוסס לגמרי אם רוצים להזריק רדיאס? 2. אילו חומצות הילארונית פחות איכותיות ופחות מומלצות? כי המצב הוא שכמעט כל רופא אומר שהוא משתמש בחומצה הילארונית ואני לא יודעת להבדיל מה טוב ומה פחות טוב. תודה רבה!

05/02/2016 | 21:04 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אין הבדל במשך ההשפעה בין חומצה החאלורונית ורדיאס. חומר מצילוי על בסיס חומצה היאלורונית חייב להחות בעל אישור משרד הבראות. אם את רוצה "להחמיר" תלכי על חומר שמאושר גם על ידי FDA האמריקאי, למשל רסטילן

מנהל פורום מילוי קמטים