לאחר 5 ימים טיפול בוטוקס באזור המצח אין תוצאות

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

10/01/2016 | 20:02 | מאת: לולו

שלום לך, עשיתי טיפול בוטוקס באזור המצח לפני כ-5 ימים. למעט הרגשה קטנה של "קושי" הרמת המצח כלפי מעלה, אין הבדל בנראות הקמטוטים שהיו לפני כן. אפילו שמתי לב שבאזור אמצע המתח ירד אך מימין ושמאל יש קמטים עמוקים יותר כרגע וזאת למרות שההזרקות היו נקודתיות לכל גבולות המצח... אלו תופעות הגיוניות? האם להמתין עוד זמן מה? האם לפנות לרופא? תודה מראש

25/01/2016 | 10:45 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

אחרי 5 ימיןם לא ניתן להעריך במלואן את תוצאות הטיפול בבוטוקס. לצריך להמתין שבוע עד 10 ימים. אם לאחר מכן התוצאה לא שלמה ממליצה שתפני שוב לרופא שטיפול בך. בשולי הדברים יאמר, כי שיתוק מלא של שרירי המצח עלול לגרום לירידה בגובה הגבות, ולכן תוצאה שלמה יכולה להיות שונה מאדם לאדם.

מנהל פורום מילוי קמטים