מילוי בזמן דיאטה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

04/01/2016 | 11:28 | מאת: תמר

ד"ר לנדאו שלום, ברצוני לבצע מילוי אבל אני כרגע בתהליך של ירידה במשקל (בתכנון עוד כ-7 ק"ג). האם מומלץ לבצע מילוי בזמן דיאטה או שכדאי לדחות את המילוי לאחר הירידה במשקל? תודה רבה, קרן

10/01/2016 | 09:09 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

לעומת ניתוח הרמת פנים, שלפני ביצועו חייבים להשלים את תהליך הירידה במשקל, בהזרקת חמר מלוי אין הגבלה כזו. יריגה במשקל אין פוגעת בחומצה היאלורונית שכבר הוזרקה. אם תמשיכי לרדת במשקל, יתכן ויהיה צורך להוסיף עוד חומר מילוי. (אם תעשי את המילוי לאחר כל תהליך הירידה במשקל, גם כן תצטרכי כמות חומר כגדולה יותר)

מנהל פורום מילוי קמטים