לחיים וסנטר

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

03/01/2016 | 15:23 | מאת: טל

שלום ד"ר מרינה, איזה טיפול הכי מומלץ -להוספת נפח ללחיים? (מעט נפח) -לטיפול בצניחה "בולדוג" באזור הסנטר? (צניחה קלה בלבד) שמעתי על גלי רדיו ועל חומצה הילארונית, מה מתאים יותר והאם יש המלצה אחרת? תודה

10/01/2016 | 09:04 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

הטיפול להוספת נפח ללחיים ולההרמה קלה של העור לצידי הפה מילוי על ידי חומצה היאלורונית יתן תוצאה ילויהוא על ידי חומר מילוי ולא על ידי גלי רדיו. ניתן לשקול גם טיפול בחוטים כשמדובר בקמטי "בולדוג: לצידי הפה.

מנהל פורום מילוי קמטים