ממה מורכב חומר מילוי אלנסה

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

28/12/2015 | 15:57 | מאת: שני

רופא הציע לי למלא קמטים עם אלנסה...ומאוד פחדתי כי אמרו לי שזה לא חומצה היאלורונית ממה עשוי בכל זאת החומר אלנסה ?

10/01/2016 | 09:01 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

חומר מילוי אלנסה מורכב מפוליקפרולקטון- שהינו מרכיב סינטטי בעל יכול התפרקות מלאה בעור. במחקר שבו הזריקו אלנסה לקמט בצד אחד של הפה וחומצה היאלורונית בקמט בצד השני, נמצא שכמות החומר הנדרש בצד של אלנסה היתה קטנה יותר מהצד של חומצה היאולרונית.הושווה

24/02/2017 | 12:08 | מאת: איריס

האם יש לחומר אישור? האם יכולים להיווצר גושים בפנים והאם הוא מסוכן יכול לסרטן או משהו? והאם יש רופאים מומלצים ומומחים בתחום

27/02/2017 | 12:31 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

החומר מאושר להזרקה על ידי רשויות הבריאות האירופיות ומשרד הבריאות בארץ. אין לו עדיי אישור של FDA. לפי הניסיון שלי עם החומר ושיחות עם קולגות בחול, לא נצפו עד כה גבשושיות עם חומר זה.

מנהל פורום מילוי קמטים