תודה על פורום מצוין! ושאלה..

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

21/12/2015 | 17:35 | מאת: מור

שלום ד"ר מרינה, ברצוני לשבח ולהודות לך על פורום רציני ומקצועי! שאלתי, קרם להצערת העור המכיל 0.75 % רטין A- מה המינון המומלץ? אם משתמשים כל יום, האם זה עלול לדקק את העור? והאם מותר למרוח מתחת לעין (ואם לא מדוע?) תודה רבה לך!

22/12/2015 | 22:05 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

תודה רבה רטין A קיים בתכשירים מוכנים בריכוז של עד 0.05% מורחים כמות קטנה פעם ביום בערב ומעליו- קרם לחות ללילה. רטין A מעבה את העור כי מעשיר אותו בקולגן ולא מדקק אותו. אזור סביב העיניים יותר רגיש לחומרים פעילים ולכן אני ממליצה להתרחק 1 סמ' מהעין

03/01/2016 | 15:16 | מאת: מור

ד"ר המלצת להתרחק 1 ס"מ מהעיניים, כלומר ניתן למרוח בחלקו התחתון של העפעף התחתו, וקרוב לצידי העין(שם קמטי הצחוק) ?

מנהל פורום מילוי קמטים