מזוטרפיה - מרכיבים שונים

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

27/12/2015 | 22:29 | מאת: דנה

שלום רב ד"ר לנדאו. אשמח לדעת מה הם ההבדלים בפועל בין החומרים השונים שהרופאים משתמשים בהם בהזרקה - מזוטרפיה. מה עדיף להזריק חומצה הילארונית ? קלוגן או קוקטיילים שונים ? אם אני בת שלושים ורוצה לטפל בנקודות אדומות תת עורית ופיגמנטציה. פחות אנטיאייג'ינג. מראש תודה רבה על תשובתך

28/12/2015 | 09:59 | מאת: ד"ר מרינה לנדאו

החומר היחיד שרשום להזרקה תת עורית הוא חומצה היאלורונית (גם במסגרת מזוטרפיה). שום קוקטייל או קולגן אינן חוקיים להזרקה . מעבר לכך שאף אחד מהם לא יתן פיתרון לכתמים אדומים או פיגמנטציה, מדובר פשוט בתכשירים לא חוקיים .

מנהל פורום מילוי קמטים