שתי שאלות

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

17/12/2015 | 11:16 | מאת: גל

שלום ד"ר, מהו החומר המומלץ ביותר למילוי שפתיים ולחיים (וכן לטיפול בנפילת "בולדוג"), האם חומצה הילארונית בלבד או גם סיליקון? אני מבינה שהסיליקון מאושר לשימוש בארץ ושומעת על לא מעט רופאים שעושים בו שימוש, ומצד שני שומעת על סיכונים הכרוכים בו. זה מעט מבלבל, אודה לך אם תוכלי "לעשות סדר בדברים". שאלה שנייה, הקרמים במרשם אישי המכילים ראטין A בריכוז גבוה עד 1%- האם ניתן (בהנחה שזה מה שייכתב במרשם) להזמין בסופרפארם גם בכמות קטנה (20/30גר') שכן אני מעוניינת להשתמש בתדירות נמוכה. תודה רבה

17/12/2015 | 11:19 | מאת: גל

עוד שאלה ברשותך, יש לי שומן באזור הירך, באולטרא סאונד ובבדיקת כירורג הסתבר כי השומן הוא ללא גבולות ברורים.(נפיחות בקוטר 10 ס"מ). הרופא אמר שבמקרה כזה אין אפשרות לנתח, אלא ניתן לעשות שאיבת שומן באופן פרטי. האם זה נכון והאם תוכלי לספק לי פרטים נוספים?

מנהל פורום מילוי קמטים